top of page

Over mij

Creatief met haarspelden en kleuren.

Opleiding

Ik ben altijd al heel creatief geweest, in 2006 ben ik een opleiding tot Goudsmid ondernemer gestart en heb deze met succes in 2010 afgerond. Hier is dan ook mijn eigen onderneming uitgekomen: Atelier Marieke Melsert. Omdat ik naast het ontwerpen en vervaardigen van sieraden een andere creatieve uitdaging zocht ben ik in 2014 een opleiding Visagie en Hairstyling gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Toen is mijn tweede onderneming tot stand gekomen, Visagie & Hairstyling by Marieke Melsert. Ook ben ik gediplomeerd voor het geven van kleuranalyses.

Bruidsstyling

Bruidsmake-up en bruidskapsels

verzorgen doe ik graag en met liefde. In 2016 wilde ik mij verder specialiseren in de wereld van bruidskapsels. Ik heb mij toen ingeschreven bij de Baron Academy, onder leiding van Kelly Baron de winnares van de award voor beste bruidsvisagist en hairstylist (bruidsstyliste) van Nederland van het jaar 2016/2017 (Dutch wedding awards). Ik heb allebei haar bruidskapsel cursussen gevolgd en kan daardoor nog meer mijn creativiteit uiten in verschillende kwaliteitsbruidskapsels.

Make-up Artist

Naast het werken als bruidsstyliste, wat ik met veel plezier doe, werk ik ook graag als Make-up Artist bij producties of photoshoots. Ook het geven van workshops doe ik met veel enthousiasme. Daarnaast ben ik te boeken voor bijvoorbeeld een dag-, avond- of feest make-up. Neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Werkgebied

Ik werk vanuit Rotterdam door heel Nederland

bottom of page