top of page

Customer Testimonials

Vrijdag 21 april 2017 was het onze trouwdag. Marieke heeft voor deze dag mijn haar en make-up verzorgd. Marieke vindt ik zeer professioneel en legt goed uit wat ze allemaal aan het doen is. Aanrader is ook om een proefkapsel en make-up te doen. Zo weet je precies hoe je er op je grote dag uit komt te zien. Marieke neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Mijn haar en make-up zat de gehele dag perfect! Ik ben ontzettend tevreden en raad Marieke iedereen aan!

Nathalie- 11 mei 2017

13 april 2017 was onze grote dag en Marieke heeft hierbij mijn visagie verzorgd! Ze was keurig op tijd en tijdens het opmaken legde ze ook steeds uit wat ze aan het doen was, wat erg prettig was. Ze hield hierbij goed in acht wat mijn voorkeuren waren en wat ik mooi vond. Aangezien we geen proefmake-up gedaan hadden(mijn keuze), was het toch even spannend, maar het resultaat was uiteindelijk echt heel erg mooi geworden! Veel mensen verbaasden zich er nog over hoe goed het bleef zitten de hele dag. Vooral de lipstick to go was echt een uitkomst! Dank je hiervoor, Marieke!

Anne- 17 april 2017

De opbouw van de workshop was zeer goed. Ik heb aan je tips zeker wat gehad. De presentaties waren top. Ga zo door, erg leuk en prettig ervaren.

Klara- 17 april 2017

Heel blij met Marieke als visagiste voor mijn bruiloft. Ze luistert goed naar persoonlijke voorkeuren in kleuren en stijl en geeft goed advies in wat kan en wat wel/ niet mooi staat. Getrouwd op 28 augustus 2014.

Ellie- 4 april 2017

Een professionele en gezellige workshop. Dankzij deze workshop weet ik welke kleuren make up bij me passen en hoe ik mijn make up moet aanbrengen, vooral mijn oog make up. Een echte aanrader !

Eurydice- 4 april 2017

Ik had al veel positieve geluiden gehoord over Marieke als visagist. Dus toen ik hoorde dat zij ook cursussen gaf heb ik me meteen ingeschreven. Ik had elders al vaker make up- lessen gevolgd maar die waren lang niet zo praktisch als deze. Na het volgen van deze cursus en de tips die ik van Marieke kreeg, heb ik nu echt het idee dat ik zelf bepaalde technieken eindelijk toepassen kan. Ik krijg sindsdien veel complimenten over mijn make up! Echt een aanrader dus!

Cherryl- 3 april 2017

Dezelfde workshop gevolgd als Caresse. Super genoten van de workshop! Marieke bracht het op een leuke en leerzame manier daarbij ook tips hoe je je het beste kunt opmaken en welke kleuren bij je passen! Van smokey eyes tot avondmakeup ! Een echte aanrader voor de ladies!!

Deborah- 1 april 2017

Onlangs een workshop gevolgd bij Marieke. Was heel leuk, veel nutitge tips en adviezen gehad. Ze legt alles goed en duidelijk uit en heeft engelengeduld. Haar manier van opmaken is heel vaardig en professioneel, Als je door haar opgemaakt wordt onderga je werkelijk een metamorfose. Ze weet je stukken mooier te maken door je sterke punten te benadrukken door middel van de kleuren die bij passen. Een aanrader voor iedereen die zich wil leren beter op te maken

Caresse- 1 april 2017

Ik heb bij Marieke een kleurenanalyse gedaan. Door middel van gekleurde doeken bekijkt ze welke kleuren goed staan en welke juist niet. Dit heeft mij enorm geholpen en ik vond de conclusie ook heel verrassend. Marieke heeft een prettige en rustige manier van werken. Ik vond het ontzettend leuk om te doen. Aan het eind kreeg ik een boekje mee met daarin de kleuren die bij mij passen en dit is handig bij het winkelen :-) Verder gaf ze ook nog wat extra informatie over welke haarkleur mij zou staan en wat handig is qua make-up. Echt een aanrader!

Haske- 15 maart 2017

Marieke werkt 2 jaar in mijn team als visagist bij evenementen van onze kerk. Haar werk is echt fantastisch. Het maakt niet uit wat zij doet, het theater team of de presentatrice. Alles wat van haar hand komt is zeer goed. Ook geeft ze advies aan de andere visagisten. Zeer professioneel. Een echte aanrader!

Arina- 23 januari 2017

Marieke heeft mijn make-up gedaan voor mijn bruiloft. Ik wist al dat ze goed was, maar door mij op te maken heeft ze aan mij bewezen dat ze ook bij iemand met een donkere huidskleur fantastisch werk kan leveren. Ze heeft het geweldig gedaan ondanks de enorme tijdsdruk. Bij Marieke ben je zeker in goede handen! Getrouwd op 10 oktober 2016.

Mendy- 11 januari 2017

Subm​it a Testimonial

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page